Despre noi

Infiintat in 2019

Clinica Amon Vet Care este un concept asociat cu pasiunea, dragostea si devotamentul pentru animalele de companie. 

Oferim servicii medicale de cea mai buna calitate, aparatura de top, avem posibilitatea de internare, personal dedicat 100%. 

Pet-shop-ul se evidentiaza prin comercializarea hranei de calitate super-premium.

Mentionam ca NU comercializam animale, ci doar hrana si accesorii pentru acestea!

Vom prezenta mai jos toti angajatii si voluntarii clinicii Amon Vet Care!

 Elena-Florina Berbece- medic veterinar, manager-

Elena este medic veterinar, sefa de promotie a Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti, in anul 2018. In perioada facultatii (6 ani) a facut practica si a invatat de la cei mai buni, Ortovet! Dupa terminarea facultatii a mai profesat 6 luni ca medic veterinar la Ortovet, apoi s-a mutat in Bacau unde a pus bazele Amon Vet Care. Este pasionata de chirurgie, stomatologie si dermatologie.

 

 Floarea Chioaru- ingrijitor animale-

Doamna Chioaru este colega noastra din august 2019, cea mai sufletista persoana pe care o stim, o luptatoare pentru orice animalut, nu oboseste niciodata si este singurul angajat care nu doreste concediu, pentru ca se simte foarte bine la cabinet, alaturi de animalutele de care are grija zi de zi. Este omul nostru de baza pentru partea de ATI, ocupandu-se personal de confortul pacientilor cu cele mai grave afectiuni si mai ales, de cazurile de neonatologie cu mare succes. Ii suntem tare recunoscatori ca e alaturi de noi  si daca s-ar putea sa gasim o clona a dansei, am angaja-o si pe ea!

 

 Alexandra Rosu – medic veterinar-

Absolventa a Facultatii de Medicina Veterinara Iasi (promotia 2022), Alexandra este colega noastra din iulie 2020. A facut practica in mai multe cabinete veterinare, atat in Iasi, cat si in Bacau, dar echipa noastra i se potriveste ca o manusa. Este sufletista, rabdatoare, corecta, are abilitati de comunicare exceptionale, este intuitiva, perfectionista, si prezinta manualitate in orice activitate medicala este implicata. Este pasionata de medicala, fizioterapie, chirurgie. 

 

Irina Gora – medic veterinar-

 Irina este absolventa a Facultatii de Medicina Veterinara Iasi, promotia 2023 si este colega noastra din iulie 2023. S-a format alaturi de medici din diferite clinici veterinare, din Bacau si Iasi, iar acum face parte din echipa Amon Vet Care. Este intuitiva, isi doreste foarte mult sa evolueze in cariera si adora animalele (evident). Este pasionata de medicala, dermatologie, ATI. 

Bianca Elena Eftimie- medic veterinar

Bianca este absolventa a Facultatii de Medicina Veterinara Cluj-Napoca, promotia 2023 si face parte din echipa noastra din decembrie 2023.  Si-a desfasurat stagiile de practica si in Bacau si in Cluj si a avut initiativa de a urma un curs format din 5 module de chirurgie veterinara pe cont propriu. Este ambitioasa, mereu cu zambetul pe buze si dornica sa ajute. Este pasionata de chirurgie si de investigatii paraclinice, laborator. 

 

 

 Teodora Alexa – asistent veterinar

Studenta la Facultatea de Medicina Veterinara din Cluj, Teo, este colega noastra  din martie 2020, face practica inca din primul an de facultate pentru a acumula cunostinte constant si eficient.  Este indragostita iremediabil de bulldogi francezi, dar nu va discrimina niciodata un metis, oferind iubire si servicii medicale identice. Teo este harnica, glumeata, curajoasa, intuitiva si ia initiativa de cate ori are ocazia in activitatea medicala de zi cu zi. E pasionata de ATI, chirurgie, parazitologie si traumatologie.

 Multumiri fostilor colegi

Georgiana Hojbota     

Bianca Maxim             

Oana Spatariu           

Lucia Vornicu                  

Misiunea noastra

Misiunea noastra e sa ajutam un numar cat mai mare de animale, atat cu stapan, cat si fara stapan, sa beneficieze de dreptul la sanatate si nu oricum, ci la cele mai inalte standarde.

Viziunea noastra

Daca noi, oamenii, am fi implicati in mod egal si activ in bunastarea animalelor, medicii veterinari ar ajunge sa trateze doar afectiuni ce nu pot fi prevenite prin vaccinari, deparazitari, sterilizari- practic, tot ce tine de un proprietar responsabil. 

Valori promovate