Servicii

Pet-shop

Oferim spre vanzare hrana de calitate premium si super-premium,  exclusiv diete alimentare pentru diverse afectiuni organice, la recomandarea medicilor veterinari.

Brandurile pe care le promovam sunt:  Virbac, Royal Canin, Raw Paleo, Solo, Vetexpert.

Servicii medical veterinare

 • consultatii
 • tratament injectabil, perfuzabil
 • analize de sange: biochimie, hemoleucograma, dozari hormonale
 • teste rapide: CDV, CPV, FPV, CANI V4, Idexx 4 DX, Idexx Parvo, cPL, pro BNP, Idexx Combo (Fiv/FeLV), Brucella, CHW, Leishmania, FPV, Toxoplasma (dispunem si de aparat V-Check)
 • coprocultura, coproparazitologic, urocultura, examen micologic, antibiograma, antifungigrama- in contact cu laboratoare de specialitate din Bucuresti
 • ecografie abdominala -aparat eSaote MyLab6
 • diverse manopere: lavaj bronho-alveolar, sondare uretrala
 • servicii de toaletare: vidare glande perianale, ajustare unghii, toaleta auriculara
 • videootoscopie
 • sumar si sediment urinar (dispunem de aparat Urit 50 Vet)
 • frotiuri sangvine (pe loc, cand exista suspiciune de babesioza)
 • chirurgie testuturi moi (dispunem de monitor de functii vitale, camera de oxigen, butelie oxigen, masti oxigen, concentrator de oxigen, aparat Seal&Cut pentru sigilare vase de sange, electrocauter, infuzomate)
 • stomatologie (dispunem de unit dentar, substante pentru detectarea placii bacteriene, truse pentru aprecierea gradului de resorbtie, luxatoare veterinare- putem efectua detartraj, periaj, polisare, extractii dentare)
 • anestezie clasica 
 • anestezie inhalatorie
 • internare (dispunem de sali diferite de internare- ATI, internare pe termen lung, internare boli infectioase, respectiv parvoviroza)
 • radiologie 

Chirurgie si internare Conditia ca un animal sa poata fi internat este sa fie complet vaccinat (cu dovada- carnetul de sanatate cu parafa unui medic veterinar) sau cu teste rapide efectuate la momentul internarii. Animalele pozitive la boli infectioase vor fi tratate separat, fara a pune in risc viata celorlalte animale.

Sala de chirurgie beneficiaza de:
- 2 mese
- infuzomat
- incubator
- pupinel
- autoclav
- camera de oxigen
- concentrator de oxigen
- butelie de oxigen
- monitor de functii vitale cu pulsoximetru si capnograf
- lampa chirurgicala
- sonde endotraheale
- baloane de resuscitare
- laringoscop
- incalzitor solutii perfuzabile
- paturi electrice
- anestezie inhalatorie - electrocauter - aparat Seal&Cut- cu functii de etansare a vaselor de sange
- unit dentar

Intrebari frecvente

Din pacate, consultatia nu poate avea loc decat fata in fata cu animalul. Asta inseamna ca abia dupa ce vom consulta personal animalul putem sa va recomandam un tratament, in baza diagnosticului stabilit. 

Nu, nu mai avem campanie de sterilizari gratuite pisici.

Uneori postam 10-20 locuri pe pagina de Facebook a cabinetului, dar se ocupa in timp foarte scurt, maxim 10 minute, in ordinea scrietii comentariilor. Criteriul nu poate fi schimbat, astfel ca va rugam, nu insistati, nu facem liste anterior postarilor (nu ar fi corect)!

Putem doar sa va uram succes, sa urmariti pagina noastra de Facebook si sa prindeti locuri atunci cand postam! 🙂

https://www.facebook.com/amonvetcare


Pentru catei organizam prin dna Mindy Bell- locurile se ocupa la numarul de telefon: 0764 238 025!

In ceea ce priveste puiii de pasare, in general trebuie lasati in zona in care au fost gasiti, pentru ca parintii se intorc. Daca discutam despre caprioare, cerbi, vulpi- trebuie anuntate autoritatile si cerut sfaturi de la colegii nostri de la Vets4Wild din Mures, Visul Luanei din Bucuresti, ACDB Foscani sau InoVet Piatra Neamt. 

Noi putem ajuta animalul ranit prin acordarea primului ajutor, stabilirea unui diagnostic si administrarea tratamentului necesar, dar persoana ce se prezinta cu animalul la cabinet, fie proprietarul in sine, fie rescuer-ul, va aparea in fisele medicale ca fiind apartinatorul si implicit, va suporta costurile aferente si preluarea animalului cand va fi gata de externare.

Daca animalul prezinta apetit hidric si alimentar normal, nu prezinta paraziti interni/ externi, nu e o urgenta sa va prezentati cu el la medic. Daca animalul gasit este caine, va rugam mergeti la cel mai apropiat cabinet veterinar pentru verificare microcip, astfel puteti avea sansa de a returna catelul familiei de drept. La pisici, din pacate, nu exista un sistem de identificare la nivel national, astfel ca nu putem localiza proprietarul, chiar daca pisica ar prezenta microcip. 

Un animal gasit pe strada se considera nevaccinat, nedeparazitat, intrucat nu exista un istoric medical concret, astfel ca pasii sunt aceiasi ca pentru orice alt animal: consult, deparazitari, vaccinari, sterilizare. 

Bineinteles, persoana care se prezinta la cabinet cu animalutul este considerat apartinator si este persoana ce isi asuma costurile tuturor serviciilor.